Skottland
Spela golf i golfens hemland Skottland. Världens bästa banor, som Dalmahoy och Glasgow Gailes
Spanien
För dig som vill spela golf i soliga Spanien.
Baskien
Baskiska golfbanor och turistresemål som lämpar sig för golfresenärer.
Andalusien
För dig som planerar en golfresa till Andalusien eller Costa del Sol.
Kanarieöarna
Var du kan spela golf på de olika Kanarieöarna, Lanzarote, Teneriffa och så vidare.
Tjeckien
En ny fantastisk golfdestination: Tjeckien och dess fantastiska golfbanor.
Azorerna
Varför inte välja ett lite mer ovanligt resmål för din golfresa, som Azorerna?

Att resa med sitt golfintresse

Att resa är en folkrörelse. De flesta svenskar reser lite längre någon gång under året. Det kan vara en resa inom landet eller utomlands. Vi reser för att vi vill uppleva nytt, koppla av., eller kanske bara komma iväg från våra invanda mönster.

Experterna säger att resande går allt mer mot livstils och upplevelse resor. Det behöver inte innebära att vi åker för att klättra i berg i Nepal eller för att dyka med Späckhuggare i Ishavet utan det kan vara att många väljer bort en resa full av sprit och sena nätter för att istället åka på resa för att träna löpning eller cykel med likasinnade.

Andra tar sitt golfintresse till nya höjder. De kanske tar husvagnen för att spela sig igenom golfbanor i ett speciellt landskap eller varför inte bila genom Skottland och England för att göra detsamma. När man reser på detta vis ges det en chans att uppleva något mera än när man stannar på en och samma plats. Du ser mer av landet och har en möjlighet att träffa en massa nya människor.

Nu är det inte gratis att spela golf och den här typ av resor kostar givetvis en hel del pengar och det krävs en del planering. Denna typ av resor är på ett sätt som att spela någon form av kasinospel, exempelvis ett spel som hitmanslot.se där man får gratis-bonus-utan-insättning.se. Man vet aldrig vad man får men man får en upplevelse som man alltid bär med sig.

Rekommenderade länkar

Populära sidor

Externa länkar